Vincent Kompany i Jesé Rodríguez, en el partit d'anada de les semifinals de la Champions League (Reuters)
Futbol

Reial Madrid i Manchester City lluitaran per ser el rival de l'Atlètic

Cristiano Ronaldo i Yaya Touré tornen a les convocatòries de madrilenys i anglesos per al partit que decidirà el segon finalista de la Lliga de Campions

Javier GarcíaActualitzat

El Reial Madrid rep aquest vespre (20.45) el Manchester City a la tornada de les semifinals de la Champions League. Amb el zero a zero a l'Etihad Stadium, els madrilenys parteixen amb un lleuger avantatge pel fet de jugar a casa, però qualsevol empat a gols donaria el pas a la final de San Siro a l'equip anglès.

Amb Cristiano però sense Benzema ni Casemiro

El madridisme ha rebut una bona notícia i una de dolenta. La bona notícia és que Cristiano Ronaldo estarà disponible per al partit més important de la temporada. El crac portuguès patia una lesió al bíceps femoral de la cama dreta que el va apartar del partit contra la Reial Societat i contra el Manchester City a Anglaterra. "Estarà al 100%. No correm riscos amb ell. Està a punt per jugar", va explicar Zidane a la roda de premsa.

La mala notícia és que el conjunt blanc no podrà comptar amb Karim Benzema i Casemiro. El francès arrossega una lesió muscular a la cama dreta i el migcampista brasiler pateix un edema. Zidane no vol arriscar.

Pellegrini compta amb Yaya Touré

L'exculer Yaya Touré estarà a punt per al partit del Santiago Bernabéu. L'ivorià ja està recuperat d'una lesió muscular que va patir el 23 d'abril i no l'ha deixat jugar un partit fins al dia d'avui. Es va exercitar amb normalitat en l'últim entrenament i la seva presència a la tornada de les semifinals sembla garantida.

D'altra banda, Manuel Pellegrini no podrà comptar amb David Silva, que es va lesionar al partit d'anada davant el Reial Madrid de dimecres passat i ni tan sols ha viatjat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut