Eurolliga

Reial Madrid, Fenerbahçe, CSKA i Olympiacos afronten la Final Four d'Istanbul sense un clar favorit al títol

A Istanbul, hi arriben els quatre millors equips de la competició, i qualsevol dels quatre pot ser campió. Les semifinals de divendres CSKA-Olympiacos i Reial Madrid-Fenerbahçe i la final de diumenge, en directe per Esport3

Víctor LavagniniActualitzat

Reial Madrid, Fenerbahçe, Olympiacos i CSKA de Moscou entren en joc, aquest divendres i per Esport3, en la Final Four de l'Eurolliga a Istanbul. D'aquí sortirà, diumenge, el nou campió d'Europa de bàsquet, encara que no hi ha un favorit clar. A Istanbul, hi arriben els quatre millors, i qualsevol dels quatre pot ser campió. Tots quatre han jugat a un nivell superior; són les quatre plantilles més físiques, i des de l'octubre compartien un mateix objectiu.           

El Reial Madrid és l'equip més solvent, el més complet, el que més ha dominat i el que té el jugador més determinant i més en forma de l'Eurolliga, Sergi Llull, ànima madridista i màxim candidat a ser MVP de la competició.           

El Fenerbahçe viu sota la pressió diària d'un Zeljko Obradovic que disputa la seva setzena Final Four, una tirania que li permet dominar l'escenari i anticipar-se a qualsevol circumstància.      

Aquests dos equips es coneixen molt bé. No hi ha marge per a la sorpresa. Els petits detalls decidiran aquesta segona semifinal, que s'ha convertit en el clàssic modern del bàsquet europeu.     

El CSKA de Moscou, actual defensor del títol, és més bon equip que l'Olympiacos. El campió rus té una una parella exterior --De Colo i Teodosic-- molt regular, una garantia; però l'equip grec té dos jugadors que estimen aquests partits: Spanoulis i Printezis.

Han passat dos anys i aquests quatre exèrcits es tornen a trobar en el millor camp de batalla possible i en la millor Final Four de la història. Les semifinals es disputaran divendres per Esport3 amb aquests horaris:

17:30 CSKA-Olympiacos
20:30 Reial Madrid-Fenerbahçe

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut