Lliga de Campions

Reial Madrid, Bayern o Juventus, possibles rivals del Barça en les semifinals de la Champions

En directe per TV3 i Esport3 a partir de les 12 del migdia, se sortejaran els encreuaments de les semifinals de la Lliga de Campions. Un cartell de luxe en què són presents tres grans candidats al títol final.

Àlex ÀvilaActualitzat

El Barça espera rival per les semifinals de la Lliga de Campions. Reial Madrid, Bayern o Juventus són els possibles rivals del conjunt blaugrana, un sorteig que TV3 i Esport3 oferirà en directe divendres a partir de les 12.00. El Barça busca la cinquena final des que la competició s'anomena Lliga de Campions (1992-93). De les quatre anteriors, els blaugrana van guanyar tres (2006, 2009 i 2011) i van perdre una (1994).

Un euroclàssic o el retorn de Guardiola

El clàssic a les semifinals de la Lliga de Campions es podria repetir quatre anys després. Barça i Madrid es van encreuar per última vegada a Europa la temporada 2010-11, en una eliminatòria que els blaugrana van encarrilar al Bernabéu (0-2) i van finalitzar al Camp Nou (1-1).

Josep Guardiola podria tornar a l'Estadi per primera vegada com a entrenador després que deixés la banqueta del Barça. L'eliminatòria podria servir com a revenja de la semifinals de la temporada 2012-13, en què el Bayern de Munic va superar el conjunt blaugrana per un contundent 7 a 0 al global de l'eliminatòria.

Per últim, la Juventus, que torna a unes semifinals de la Champions 12 anys després, és "a priori" el rival més assequible del sorteig. El campió italià es va emportar el títol l'última vegada que va arribar a la penúltima ronda la temporada 2002-03.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut