Lliga de Campions

Reial Madrid, Atlètic, Juve, Porto, Bayern, PSG i Mònaco, possibles rivals del Barça als quarts de la Champions

Tres equips de la Lliga espanyola estaran presents en el sorteig, en què destaca l'absència d'equips anglesos, que demostra el fracàs de la Premier en l'edició d'aquest any de la Champions. La retransmissió es podrà veure per TV3 i Esport3 divendres a partir de les 12.00

Actualitzat

El potencial de la Lliga espanyola ha quedat demostrat amb la presència de tres equips als quarts de final de la Champions League, en què solament l'Athletic ha caigut eliminat abans d'hora. Així, doncs, Barça, Reial Madrid i Atlètic estaran presents en el sorteig que decidirà els partits que enfrontaran els vuit millors equips d'Europa, entre els quals no hi ha cap representant anglès, després de quedar eliminats els equips de la Premier, un fracàs que no està a l'alçada del nivell d'una de les millors lligues del continent. 

Aquest divendres es coneixerà el rival contra el qual haurà de lluitar el Barça per aconseguir una plaça a les semifinals. A part dels dos equips de Madrid, el sorteig comptarà amb la presència del Bayern de Munic, el París Saint-Germain, el Porto, la Juventus i el Mònaco. En aquesta ocasió no es tindrà en compte el país d'origen dels equips ni el grup del qual provenen; per tant, qualsevol pot ser rival del conjunt de Luis Enrique. També se sortejarà l'estadi on es jugarà el partit d'anada i el de tornada. La retransmissió es podrà seguir per TV3 i Esport3 a partir de les 12.00. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut