Fórmula 1

Red Bull no donarà ordres d'equip al Gran Premi d'Abu Dhabi

Red Bull no donarà ordres d'equip al Gran Premi d'Abu Dhabi. El director d'aquesta escuderia ha assegurat avui que prefereix un subcampionat abans d'ordenar a un dels seus pilots que es deixi avançar pel seu company. Segur que a Ferrari agraeixen aquesta actitud del rival. Mentrestant, treballen a corre-cuita per millorar unes dècimes el rendiment del monoplaça de Fernando Alonso.

Actualitzat
Ferrari vol millorar les prestacions del seu monoplaça a Abu Dhabi, però com que els entrenaments privats estan prohibits s'ha de limitar a treballar al túnel de vent de la seva fàbrica de Maranello per buscar millores aerodinàmiques. Fins dimecres, els enginyers buscaran resultats al simulador que permetin a Fernando Alonso esgarrapar alguna dècima de més per lluitar contra els Red Bull. A Ferrari són conscients que només depenen d'ells mateixos per guanyar el títol, sempre que Alonso acabi guanyant o quedant segon diumenge a Abu Dhabi.

A Red Bull, en canvi, hi ha calma tensa. El fet que els seus dos pilots, Marc Webber i Sebastian Vettel, mantinguin opcions de guanyar el campionat fa que tothom estigui pendent del director de l'escuderia, Dietrich Mateschitz, que per activa i per passiva s'ha cansat de dir que no hi ha ordres d'equip. No obstant, si hi hagués el resultat del Brasil, al final Sebastian Vettel podria deixar-se avançar per Mark Webber i donar-li el Mundial al seu company. És una de les caramboles possibles, però no l'única, ja que pot passar de tot sobre l'asfalt d'Abu Dhabi.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut