El pilot de l'equip de McLaren Fernando Alonso en una conferència aquest dimarts 27 de febrer al Mobile World Congress
El pilot de l'equip de McLaren Fernando Alonso en una imatge recent
Fórmula 1

Red Bull descarta Fernando Alonso perquè "tendeix a crear el caos allà on va"

El director de l'equip austríac, Christian Horner, nega que el pilot asturià pugui ocupar la vacant que deixarà Daniel Ricciardo: "No seria l'opció més sana per a l'equip"

Actualitzat

Christian Horner, director esportiu de Red Bull, descarta el fitxatge de Fernando Alonso per cobrir la vacant que deixarà la temporada que ve Daniel Ricciardo arran del seu fitxatge per Renault.

En una llarga entrevista al programa "The Grid", on repassa moltes vivències de la seva tasca al capdavant de Red Bull, a Horner se li pregunta directament sobre la possibilitat que Alonso formi equip amb Max Verstappen la pròxima temporada:

"Tinc un profund respecte pel que ha fet Alonso a l'F1. És un pilot fantàstic, però tendeix a crear el caos allà on va. No seria la tria més sana per a l'equip. Preferim optar per invertir en pilots joves, i no per un que ja està acabant la seva carrera", comenta horner sobre l'actual pilot de McLaren.

Horner també recorda que hi va haver possibilitats que Alonso anés a Red Bull, fa gairebé 10 anys, però que aleshores va ser el pilot asturià qui no va decidir-se.

Anar al contingut