Ray Allen va disputar el seu últim partit amb els Heat el 2014 (Reuters)
NBA

Ray Allen, el màxim triplista de la història de l'NBA, anuncia la retirada

Ray Allen, de 41 anys, ha anunciat la retirada definitiva de les pistes en una emotiva carta publicada a "The players Tribune", després de 18 temporades i 2.973 triples anotats

Actualitzat

Ray Allen, el jugador que ha anotat més triples en la història de l'NBA, amb un total de 2.973, ha anunciat aquest dimarts la retirada definitiva de les pistes en una emotiva carta publicada a "The players Tribune".  

Ray Allen assegura en el text que, als seus 41 anys, està "completament en pau" amb si mateix, i considera que aquest moment és l'idoni per donar per finalitzada una carrera que l'ha situat com el màxim anotador de triples en la història de l'NBA.

Durant la seva trajectòria esportiva, l'aler californià ha guanyat dos anells de campió amb els Boston Celtics i els Miami Heat. Precisament, amb els Heat, va disputar el seu últim partit el 2014, encara que no ha estat fins avui quan ha comunicat la retirada definitiva després de 18 temporades en la lliga de bàsquet més prestigiosa del món.

En aquest temps, Allen va jugar amb els Milwaukee Bucks, els Seattle Supersonics, els Boston Celtics i els Miami Heat i va anotar un total de 2.973 triples. La seva anotació mitjana va ser de 18,9 punts en 1.300 partits, segons recullen les estadístiques de l'NBA.

Anar al contingut