Futbol

Raúl troba lògica l'eufòria madridista i apunta que Capello continuarà a la banqueta

A Madrid continua l'eufòria per haver mantingut, a l'últim minut, el lideratge de la Lliga i dependre només d'ells per guanyar-la. Avui n'ha parlat Raúl, el capità. Ho troba lògic, destaca el canvi de l'equip en els últims mesos i apunta la continuïtat de Fabio Capello. Raúl ho ha deixat anar mentre comentava diversos aspectes de l'actualitat, sobretot l'eufòria que hi ha al club i també els aspectes previs al partit contra el Mallorca.

El capità del Madrid podria tenir més informació sobre la situació de Fabio Capello, ja que ahir va passar una bona part del dia amb el president Ramón Calderón en actes promocionals i després s'hi va reunir. Al marge d'això, Raúl també ha dit que si jugant a casa el partit decisiu no guanyen la Lliga, això suposaria regalar-la i ha destacat el canvi de l'equip que l'ha portat a la situació actual.

A més, Raúl ha justificat l'eufòria de l'equip i del president després d'empatar a la Romareda dissabte. Diu que és lògica després de la tensió que van viure i que volien agrair el suport dels seguidors que van ser a Saragossa.