Futbol

Raúl té una contractura al bíceps femoral esquerre

Raúl té una contractura al bíceps femoral esquerre, segons han informat els serveis mèdics del Reial Madrid. El davanter madridista ha fet cursa contínua durant deu minuts en l'entrenament que aquest dimarts ha dirigit Fabio Capello. Una sessió que s'ha perdut Roberto Carlos, que s'ha quedat al gimnàs per recuperar-se d'una contusió al quàdriceps esquerre que el va obligar a retirar-se en el descans del partit davant la Reial Societat. Mentrestant, els jugadors continuen demanant paciència a l'afició.

Actualitzat

El gol que va fer a la Reial Societat ha estat com una medecina per a David Beckham, que està passant el pitjor moment professional dels últims anys: relegat a la suplència per Capello, situació a la qual no estava acostumat, i marginat de la selecció anglesa, ja que el nou seleccionador, Steve McLaren, de moment, no compta amb ell. A Anglaterra, ja especulen amb la seva retirada de la selecció, cosa que va desmentir ahir durant un clínic que va fer a l'acadèmia de futbol per a nens que té a Londres. Després d'onze anys a la selecció, sis com a capità, Beckham ha reconegut que ha estat un cop dur. La premsa assegura que va trucar a Tom Cruise per demanar-li ajuda psicològica. No és l'únic del Madrid que no està passant pel seu millor moment.

Un altre jugador que està en crisi és Raúl. El davanter madridista acumula més de 320 dies sense fer cap gol, però per Capello és un titular indiscutible. Segurament, cap altre jugador tindria aquest marge ampli sota les ordres del tècnic italià. Segons ha reconegut Robinho, Raúl és un jugador molt important.

El Reial Madrid no acaba de convèncer i en els dos partits oficials que s'han jugat al Bernabéu, els aficionats han fet sentir els seus xiulets cap a la plantilla blanca. Si ahir va ser el president Ramón Calderón qui va demanar paciència a l'afició, avui ha estat el torn del mateix Robinho, que ha reconegut que l'equip ha de millorar el joc i fer espectacle, perquè es pugui gaudir del futbol.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut