Espanyol

Raül Tamudo anuncia la retirada del futbol professional amb 37 anys

Raül Tamudo, el jugador que va marcar durant molts anys amb la seva presència el joc i el caràcter de l'Espanyol, ha anunciat la seva retirada. El seu últim equip ha estat el Sabadell.

Actualitzat

Raül Tamudo, màxim golejador en la història de l'Espanyol (129 gols) i el jugador que ha disputat més partits amb la samarreta del club (340), ha anunciat aquest dissabte la seva retirada com a futbolista professional. Amb 37 anys, el jugador del Sabadell la passada temporada ha comunicat la seva decisió en una carta penjada a les xarxes socials.

Tamudo, procedent del futbol base de l'Espanyol, va jugar 13 temporades amb el primer equip del club abans de fitxar per la Reial Societat. Després va passar pel Rayo Vallecano, el Pachuca mexicà i el Sabadell, el seu últim equip. El davanter diu en el seu missatge als aficionats que "sempre vaig pensar si seria difícil o no anunciar la meva retirada i ara sé que és especial. Tard o d'hora arriba el moment, i el cert és que no puc queixar-me. He gaudit d'aquest esport tant com he pogut".

El de Santa Coloma ha tingut paraules d'agraïment per tots els seus entrenadors, companys de vestidor, els clubs pels que ha passat i els aficionats que li han donat suport al llarg de la seva carrera esportiva. L'excapità de l'Espanyol tanca el seu comiat afirmant que "sóc pare i vull gaudir del meu fill el màxim de temps possible, i anar amb ell a Cornellà a veure el meu Espanyol durant molts anys. Gràcies".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut