Espanyol

Raül Rodríguez: "Necessitem els 6 punts de casa per confirmar el canvi vist a Valladolid"

Torna la Lliga i arriba un moment idoni perquè l'Espanyol intenti sortir del pou en què ha caigut. El Rayo i el Màlaga visitaran Cornellà de manera consecutiva i, per Raül Rodríguez, és una gran oportunitat perquè l'equip es reivindiqui:"Els pròxims sis punts són vitals. Hem d'aprofitar l'empenta de Valladolid. Jugar a Cornellà sempre és un plus i ara hem de confirmar el canvi que vam veure allà". De tota manera, el defensa català prefereix desdramatitzar el partit contra el Rayo: "No és una final. Dir això només afegeix pressió".

Actualitzat
Torna la Lliga i arriba un moment idoni perquè l'Espanyol intenti sortir del pou en què ha caigut. El Rayo i el Màlaga visitaran Cornellà de manera consecutiva i, per Raül Rodríguez, és una gran oportunitat perquè l'equip es reivindiqui i reaccioni: "Els pròxims sis punts són vitals. Hem d'aprofitar l'empenta mostrada a Valladolid. Jugar a Cornellà sempre és un plus i ara hem de confirmar el canvi que vam veure allà."

De tota manera, el defensa català prefereix desdramatitzar el partit contra el Rayo: "No és una final. Dir això només afegeix pressió". Raül Rodríguez assumeix que l'afició estigui amoïnada veient l'equip com a cuer de la classificació: "El fet de no haver guanyat pesa moltíssim però crec que el nostre joc ha evolucionat des que va començar la temporada. Crec en la línia de l'equip, que té ganes de canviar de dinàmica".

El central blanc-i-blau també entendria que l'afició assenyalés tant els jugadors com el cos tècnic com a culpables si diumenge l'Espanyol perdés amb el Rayo: "Que l'afició ens esbronqui és normal. És la seva feina".

Víctor Sánchez, recuperat

El migcampista Víctor Sánchez, de la seva banda, ha pogut treballar al mateix ritme que els seus companys després de no haver pogut entrenar dijous a causa de la febre. En principi no ha de tenir problemes per entrar a la llista de Pochettino. El mexicà Hèctor Moreno ja s'ha incorporat a l'equip després de jugar amb la seva selecció i també hauria d'estar disponible de cara a diumenge. 



Anar al contingut