Espanyol

Raül Rodríguez es perdrà el partit contra l'Osasuna per acumulació de targetes

Raül Rodríguez serà baixa contra l'Osasuna per acumulació de targetes grogues. El central de l'Espanyol, que s'ha consolidat com a titular indiscutible per a Mauricio Pochettino aquesta temporada, no podrà disputar el partit de dimarts al Reyno de Navarra a les 20.00 hores després de veure ahir contra la Reial Societat la cinquena targeta groga de la temporada en el minut 19.

Actualitzat
El futbolista català s'ha consolidat com a central titular al costat del mexicà Héctor Moreno. Fins ara, Raül Rodríguez ha disputat 22 partits a la Lliga, tots com a titular. És la primera vegada en tota la temporada que el defensa blanc-i-blau es perdrà un partit per acumulació de targetes.

Ara, Mauricio Pochettino haurà de buscar opcions per a l'eix de la defensa. Jordi Amat és l'opció més clara encara que el futbolista del planter va ser el jugador descartat en l'últim partit davant els bascos. Una altra alternativa seria situar l'hispanoargentí Juan Forlín, habitual migcentre defensiu, com a central.

Rui Fonte i Albín s'entrenen amb al grup

Rui Fonte i Juan Albín, baixa per al partit d'ahir contra la Reial Societat per lesió, s'han entrenat aquest matí amb la resta dels seus companys i podrien entrar en la convocatòria contra l'Osasuna. El davanter portuguès el 28 de març es va donar un cop i es va fer una lesió de primer grau al turmell dret. Per la seva banda, el mitjapunta uruguaià arrossegava molèsties per una sobrecàrrega a la musculatura isquiotibial de la cama dreta des del 29 del mateix mes.

Els dos jugadors han completat l'entrenament al mateix ritme que la resta dels seus companys encara que els serveis mèdics esperaran a dilluns per determinar si estan en condicions d'entrar a la llista de convocats. La decisió es prendrà de forma consensuada pels metges, els futbolistes i els tècnics del primer equip.

En canvi, el porter hispanoargentí Cristian Álvarez, que es va fer un trencament fibril·lar al bessó esquerre el 8 de gener, segueix treballant amb la resta del grup. La seva evolució és molt positiva tot i que encara no hi ha cap mena d'informació oficial del club sobre la seva possible reaparició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut