El jugador se'n va a Bilbao després de 7 temporades a Madrid i 49 gols marcats (ATM)
Futbol

Raúl García fitxa per l'Athletic Club després de set temporades a l'Atlètic de Madrid

El migcampista de Navarra, que estava inclòs a la llista dels dinou convocats per al partit entre el Sevilla i l'Atlètic de Madrid, va veure el partit des de la graderia després de saber-se la notícia del traspàs

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha arribat a un principi d'acord per a traspassar Raúl García a l'Athletic Club. Segons el club madrileny, el mateix jugador ha demanat el traspàs i passa aquest dilluns a Bilbao la revisió mèdica amb el seu nou equip.

El migcampista de Navarra, que estava inclòs a la llista dels dinou convocats pe al partit entre el Sevilla i l'Atlètic de Madrid, i que va viatjar a la capital andalusa, finalment va quedar "desconvocat" i va veure el partit des de la graderia, després de fer-se pública la notícia sobre el seu canvi d'equip. 

7 temporades a Madrid

Raúl García tanca una etapa de set temporades al club "colchonero" amb un total de 329 partits oficials jugats i 49 gols. García ha guanyat sis títols amb l'equip: una Lliga (2014-15), una Copa del Rei (2013-14), una Lliga Europa (2010), dues supercopes d'Europa (2010 y 2012) i una d'Espanya (2015).

Anar al contingut