Raúl és conscient que no té lloc al nou conjunt de Mourinho.
Raúl és conscient que no té lloc al nou conjunt de Mourinho.
Madrid

Raúl: "El Barça és líder per mèrits propis"

La campanya de les suposades denúncies arbitrals a favor del Barça que està fent la premsa madrilenya ha rebut un cop directe al front d'una de les grans icones del madridisme. Raúl González és elegant i acostuma a evitar polèmiques. Tot i així, les seves declaracions haurien de fer reflexionar els promotors del terme "villarato". "El Barça és líder per mèrits propis". Són paraules del gran capità blanc, un Raúl en hores baixes. En l'àmbit de clubs, ho va aconseguir tot, però ara, amb 32 anys, li toca viure el seu declivi com a futbolista. Juga poc i no resol partits, però es resigna al seu nou rol.

Actualitzat
El Reial Madrid ha començat a preparar la visita de l'Espanyol, després de dos dies de festa. Fins a nou jugadors blancs s'han entrenat en solitari al gimnàs, després de la xerrada tècnica. La insòlita novetat de la sessió ha estat la presència de Fernando Gago, que s'ha reincorporat a la disciplina del grup després que el club va fer tard, a l'hora de tancar el seu traspàs al City per 18 milions d'euros. Per rebre l'Espanyol, Pellegrini continua tenint, en principi, la baixa per sanció de Cristiano Ronaldo.

Manuel Pellegrini ha dirigit una sessió preparatòria sota mínims, en la qual només tretze jugadors del primer equip han saltat a la gespa de Valdebebas per seguir les seves indicacions. Aquests han estat Raúl, Marcelo, Benzema, Guti, Xabi Alonso, Drenthe, Albiol, Kaká, Cristiano Ronaldo, Gago i els tres porters: Casillas, Dudek i Adán.

La resta de jugadors, fins a un total de nou, s'han exercitat al gimnàs. Garay, Van der Vaart, Higuaín, Diarra i Lass, que no van viatjar a Riazor, han seguit amb el treball de recuperació de les seves respectives lesions, mentre que Sergio Ramos, Granero, Arbeloa i Metzelder s'han unit al grup per treballar a un ritme més baix.

Una de les notícies del dia ha estat la presència de l'argentí Fernando Gago sobre la gespa de Valdebebas, que s'ha reincorporat al grup d'entrenament després de la lesió que li va impedir jugar contra el Dépor, i després del seu fitxatge fallit pel Manchester City en el mercat d'hivern.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut