Segona Divisió

Raül Agné convoca dos jugadors del filial per afrontar la complicada visita al camp de l'Alcoià

El Girona ja és a Castelló, on aquest divendres al migdia ha fet l'últim entrenament abans de desplaçar-se fins a Alcoi, on dissabte jugarà al Municipal del Collao. Raül Agné, molt tocat per les baixes, ha hagut de convocar dos jugadors del filial per completar la convocatòria. El tècnic gironí, tot i la complicada situació en què està el seu equip a la classificació, veu el futur amb optimisme.

Actualitzat
Ben aviat al matí, l'expedició del Girona pujava a l'autobús. A la convocatòria per a Alcoi, un parell de cares noves: els jugadors del filial Sergi Moreno i David Juncà. Raül Agné els ha escollit després de disposar de només 16 jugadors del primer equip, tenint en compte les baixes de Moha per sanció i les de Tortolero i Saizar per lesió. Aquest dissabte els gironins s'enfronten a un rival directe per la permanència, amb només tres punts més, i la victòria no es pot deixar escapar, però l'ansietat s'ha d'evitar.

"Si puntuem a Alcoi, haurem perdut un sol partit dels últims sis disputats. La línia que ens separa de guanyar o perdre és molt fina i espero que d'una vegada per sempre es decanti cap a la victòria", ha assegurat.

L'equip va fer ahir un l'últim entrenament a Montilivi sota la mirada d'Igor Kazanov com a preparador físic contractat pel club que apareix després d'una setmana en què s'ha qüestionat la figura del preparador físic, Toni Masferrer.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut