Futbol

Ramos i Benzema formen part de la convocatòria de Benítez i estan a punt per jugar el clàssic

El tècnic madridista ha explicat que el davanter francès s'ha entrenat bé amb el grup i ha valorat l'esforç del defensa, lesionat en una espatlla

Actualitzat

Rafa Benítez ha fet la roda de premsa prèvia al clàssic de Primera Divisió aquest divendres, després de l'entrenament del Reial Madrid a la ciutat esportiva. El tècnic no s'ha volgut comprometre completament per no donar pistes sobre l'alineació que farà dissabte contra el FC Barcelona, però sí ha deixat veure que els dos únics dubtes que li quedaven estan resolts: tant Sergio Ramos com Karim Benzema estan disponibles i han acabat entrant a la convocatòria.

El defensa sevillà va recaure d'una lesió a l'espatlla en l'últim partit de Lliga, abans de l'aturada de seleccions, i ha estat treballant fort per no perdre's un dels partits més importants de la temporada. "Ha fet un gran esforç i tot l'hi hem de valorar. Ell és el capità i hi serà." Tot apunta que jugarà infiltrat i que després d'aquesta jornada s'haurà d'operar.

Pel que fa al davanter francès, sembla del tot recuperat d'una lesió muscular als isquiotibials i, a més, més tranquil en relació al cas de xantatge en el qual s'ha vist involucrat al seu país. Benítez l'ha inclòs en la convocatòria: "S'ha entrenat bé, s'ha integrat al grup i, si juga o no, ja ho decidirem."

El costariqueny Keylor Navas, Dani Carvajal i el brasiler Marcelo són les altres novetats de la llista de convocats del Madrid per rebre el Barça. Benítez ha descartat Arbeloa, Nacho Fernández i el rus Denis Cheryshev.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut