Futbol

Ramos: "Els que em critiquen, que gaudeixin ara. Acabaran callant com sempre"

El central madridista de la selecció espanyola respon amb contundència als seus crítics davant els successius errors comesos en aquest inici de temporada
Marc Béjar

Sergio Ramos va veure la targeta groga davant d'Itàlia

Sergio Ramos s'ha defensat de les crítiques rebudes després de cometre un penal en el partit de classificació per al Mundial de Rússia que enfrontava la selecció espanyola i el combinat italià. L'internacional amb Espanya ha llançat un missatge desafiant els seus detractors. "Que gaudeixin ara". El sevillà, capità de l'equip dirigit per Lopetegui, afegeix que "al final acabaran callant com sempre".

L'error del defensa va acabar suposant l'empat a un que acabaria sent definitiu. Respecte a la jugada, ha admès que "és un penal que es pot xiular", tot i que s'escuda en el seu historial recent per justificar la decisió de l'àrbitre. "Per les últimes accions, pot ser que em tinguin agafada la matrícula". El jugador madridista ha volgut remarcar el bon joc que van mostrar durant la primera hora de partit, on els de Lopetegui van ser molt superiors al teòric rival directe del grup.

"Amb Lopetegui estem treballant molt el tema tàctic i la pressió alta". Ramos ha destacat la bona feina dels espanyols, que van sumar un punt en una de les visites més complicades de la fase de classificació. El central madridista prefereix treure ferro a la seva errada, després d'acumular en aquest inici de temporada algunes accions que han perjudicat el seu equip.

NOTÍCIES RELACIONADES