Espanyol

Ramon Robert suggereix que Dídac Vilà també podria tornar a l'Espanyol

El lateral mataroní, que ha jugat les últimes temporades a l'AEK d'Atenes, seria una alternativa per al lateral esquerre

RedaccióActualitzat

Dídac Vilà és a prop de tornar a ser jugador de l'Espanyol. Això és el que ha donat a entendre aquest dilluns Ramon Robert, director esportiu del club blanc-i.-blau, en la presentació de l'acord amb Aramark com a nou proveïdor de restauració al RCDE Stadium.

El lateral mataroní, de 27 anys, va emergir l'any 2010 com una gran promesa del planter blanc-i-blau. Ara després que el fitxatge pel Milan no funcionés, Dídac podria tornar a casa després de voltar per fins a quatre equips. Els últims anys, ja desvinculat del Milan, els ha passat a l'AEK d'Atenes. Ara, li queda un sol any de contracte amb l'equip grec, que estaria disposat a negociar. Vilà reforçaria el lateral esquerre, demarcació en la que Aarón Martín sembla ara com ara fix. Rubén Duarte va ser traspassat a l'Alabès i la continuïtat de Víctor Álvarez, que acaba contracte el 30 de juny, està en dubte.

Optimistes amb Diego Reyes

D'altra banda, Robert ha mostrat cert optimisme en la intenció del club de fer-se en propietat amb el central Diego Reyes, que va jugar la passada temporada com a cedit pel Porto.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut