Ramon Robert al plató de "El Club de la Mitjanit"
Ramon Robert al plató de "El Club de la Mitjanit"
Espanyol

Ramon Robert explica a "El Club de la Mitjanit" que la paciència és una de les claus del nou projecte de l'Espanyol

La mà dreta del president Chen Yansheng ha passat per "El Club de la Mitjanit" per explicar algunes de les claus del futur de l'Espanyol

Actualitzat

El conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, ha deixat clar al programa "El Club de la Mitjanit" que la clau del nou projecte del club des de l'arribada del president Chen Yansheng és la paciència i fer les coses pas a pas. Començant, com ha explicat Robert, per "la temporada passada, quan esperàvem el moment de la salvació per poder començar a construir el nou projecte. La primera part era arreglar l'aspecte financer, perquè sense això no podíem construir les bases" per un objectiu amb un termini de temps fixat, la temporada 2020-21.

El directiu ha afirmat que "al consell d'administració estem tranquils, i agraïm l'optimisme i la tranquil·litat amb què la gent està portant aquest inici de temporada". Una calma molt buscada pel seu president, que, com ha confessat Robert, "sempre ens diu tranquils, això és molt llarg, al final hem d'arribar a on volíem estar". L'home de confiança de Chen ha explicat que el president, que viu a Hong Kong, veu tots els partits del club en directe tot i la diferència horària. "Està pendent de la convocatòria, de l'equip titular, de si un jugador es lesiona. Hi entén molt, de futbol". Robert ha explicat que durant els partits s'envien missatges.

L'objectiu establert per la present edició de la Lliga és acabar entre els deu primers, "en una temporada amb molts canvis i nou entrenador. Tot el que millori això serà benvingut", ha dit referint-se a una possible classificació per competir a Europa. Una opció, però, que no és una prioritat, ja que, "si hem esperat tants anys, ara no vindrà d'un. Hem de posar unes bases sòlides. I si ho fem bé, ja no tornarem enrere".

Ramon Robert no ha descartat fer incorporacions en el mercat d'hivern que s'obre al gener, però, perquè això passi, primer s'ha de fer lloc a la plantilla: "Hi ha un control econòmic que et marca el que pots fer. A dia d'avui, hi ha d'haver sortides i ajustos per fer lloc a les entrades. I, si hi ha sortides, l'àrea esportiva està preparada per portar jugadors".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut