Espanyol

Ramon Robert, conseller delegat de l'Espanyol, prefereix que el FC Barcelona no guanyi la Lliga

El porter de l'Espanyol Pau López ha declarat als micròfons de Catalunya Ràdio que vol que el campió de lliga sigui un equip de Madrid. El conseller delegat del club, a una altra emissora, ha fet unes declaracions molt similars.

Actualitzat

El conseller delegat de l'Espanyol coincideix amb l'opinió del porter blanc-i-blau Pau López. En unes declaracions a l'emissora de ràdio RKB, el directiu del club ha explicat que prefereix que "la Lliga la guanyi un equip que no sigui el Barça". Robert no creu que els seus jugadors, ni els del seu rival, necessitin motivació extra pel matx. "Un derbi és un derbi, i a totes les ciutats es viuen amb intensitat. Sempre es volen guanyar i hem de sortir a fer la nostra feina i aconseguir el punt que ens falta per la permanència", ha afirmat.

L'home de confiança del màxim accionista del club, Chen Yansheng, que no podrà assistir al derbi, ha mantingut que la directiva prepara per a la propera temporada un projecte que retorni el club a la competició europea. "Hem d'estar en la lluita per Europa, i volem que sigui la temporada 2016-17. Si lluites i al final no hi vas, cap problema, ja hi anirem a la següent. Ens hem de posar metes altes". Respecte a la continuïtat de l'entrenador Constantin Galca, el directiu ha dit que ho analitzaran "quan estiguin salvats".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut