Espanyol

Ramon Robert: "Aquesta setmana vinent hi haurà un fitxatge. No puc dir qui perquè n'hi ha més d'un encarrilat"

El conseller delegat de l'Espanyol ha fet aquestes declaracions aprofitant l'Aplec de Penyes Periques, que ha reunit unes 700 persones a la ciutat de Reus

Actualitzat

Ramon Robert, el conseller delegat de l'RCD Espanyol, ha aprofitat el XXVI Aplec de Penyes de l'RCD Espanyol per revelar que, aquesta setmana, el club blanc-i-blau anunciarà una nova incorporació: "Aquesta setmana vinent hi haurà un fitxatge. No puc dir qui perquè n'hi ha més d'un encarrilat".

Sobre el fitxatge del nou entrenador per a aquesta temporada que comença, Quique Sánchez Flores, Ramon Robert assegura que està molt content, ja que està veient "una gran acollida, ho he pogut veure en les xarxes socials i ho estic notant en la gent, que està entusiasmada i vol més. D'aquesta manera construirem el nou Espanyol. A partir d'aquest dilluns, amb la presentació del nou tècnic, que és el desencadenant del nou projecte, farem el gran salt que tots volem", ha explicat. 

El dirigent ha afirmat que la comunicació amb el tècnic és constant de cara a la pròxima campanya. "Hem parlat cada dia, moltes vegades, de projecte, de jugadors, d'equip i de què volem que sigui el club. S'ha involucrat com si portés molt temps treballant en l'Espanyol", ha asseverat.

Aplec multitudinari

Reus s'ha convertit aquest diumenge en capital 'perica' per unes hores. Uns 700 aficionats de l'RCD Espanyol s'han congregat a la localitat del Baix Camp amb motiu de l'aplec organitzat per la Penya Blanc-i-Blava de Reus. Una jornada en què els aficionats han pogut gaudir de diverses activitats per grans i petits, un vermut i un dinar de germanor. 

Una de les principals activitats de l'Aplec ha estat el partit d'hoquei patins que han disputat el Reus amb l'Espanyol. El combinat blanc-i-blau, dirigit per Carlos Feriche, s'ha acabat imposant al local per un ajustat 3-4. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut