Espanyol

Ramon Planes reconeix l'interès d'alguns equips per Osvaldo però assegura que no han rebut cap oferta formal

Diumenge arribarà el torn de l'Espanyol, que rep l'Sporting al seu fortí de Cornellà-el Prat amb l'objectiu de confirmar-se en zona de Lliga de Campions. El bon moment dels blanc-i-blaus, i especialment d'algun dels seus jugadors, no està passant desapercebut i ja hi ha alguns rumors que situen el golejador Osvaldo com a reforç del Reial Madrid a causa de la baixa d'Higuaín. El representant de l'italoargentí era a l'entrenament d'aquest divendres, però no ha volgut parlar d'aquesta qüestió. Des del vestidor no creuen que marxi, ni al Madrid ni enlloc, almenys aquesta temporada. El director esportiu, Ramon Planes, ha reconegut l'interès d'alguns clubs de la Premier i el "calcio" per l'italoargentí, però s'ha mostrat convençut de la seva continuïtat a l'Espanyol.

Actualitzat
El director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, ha explicat que té constància que diversos equips de la Premier i del "calcio" segueixen Osvaldo, encara que ha apuntat que en cap cas ha arribat al seu despatx una oferta concreta o una proposta per a un contacte formal. "El rendiment d'Osvaldo no ha passat desapercebut a Anglaterra o Itàlia. El seu representant, Darío Decoud, ens ha comentat que l'estan seguint, però no hi ha ofertes ", ha explicat Planes.

El director esportiu blanc-i-blau, amb tot, està convençut de la continuïtat del davanter: "El temps donarà o traurà raons, però jo estic segur que no se n'anirà al mercat d'hivern. El club vol que hi hagi els mínims moviments possibles i més sobre jugadors importants. A més, ell és feliç i tampoc vol anar-se'n".

Planes considera comprensibles els rumors sobre l'interès de diversos clubs en alguns futbolistes de la seva plantilla. "Quan un equip com l'Espanyol té un bon rendiment és normal, habitual i positiu que estiguin en un nivell alt de cotització per a altres equips. És un bon símptoma per a l'Espanyol", ha reconegut.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut