Futbol

Ramón Calderón es crea molts enemics, a la vegada que perd la credibilitat

A més de quedar en evidència davant dels seus per no poder complir les seves promeses, el president del Madrid ha aconseguit crear-se un grapat d'enemics. Aquesta temporada, Manchester, València i Vila-real han estat les víctimes de la política de fitxatges tan agressiva de Calderón. Això els ha obligat a apujar les fitxes dels seus cracs i no s'han estat de criticar durament el Madrid.

Actualitzat
Kaká i Cesc van obrir el capítol de promeses incomplertes de Ramón Calderón, un president de moltes paraules i pocs fets. Malgrat que busca constantment el suport popular, la seva credibilitat està per terra. Tant que, en l'última assemblea, tot i que acabava de guanyar la segona Lliga, va passar una mala estona.

Les seves actituds són criticades obertament pels seus col·legues. A Saragossa va saltar a la gespa per celebrar la Lliga quan encara no l'havia guanyat. El president del Getafe, per cert soci madridista, no es va poder aguantar.

El temps passa, però Calderón no n'aprèn. Aquest estiu ha estat especialment inspirat. Va prometre Cristiano Ronaldo, Villa i Cazorla. No només no n'ha fitxat cap, sinó que ha fet indignar el Manchester, el València i el Vila-real, que l'acusen d'actuar a traïció.

Calderón acumula carbasses i tothom s'atreveix amb ell, com aquell actor italià que es va fer passar per l'actor Nicolas Cage i a qui el president blanc li va regalar una samarreta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut