Copa

Valverde: "Després d'una derrota important, la Copa és una oportunitat important"

L'entrenador blaugrana veu en la final d'aquest dissabte una gran ocasió per recuperar els ànims després de la sotragada de l'eliminació per sorpresa de Champions

Actualitzat

La vigília de la final de Copa que el FC Barcelona ha de jugar contra el Sevilla, han comparegut en roda de premsa l'entrenador, Ernesto Valverde, i el migcampista i exjugador de l'equip andalús Ivan Rakitic.

Ernesto Valverde

L'ensurt de lliga al Sánchez Pizjuán en l'últim precedent

"Ells tenen un bon equip, poden solucionar un partit en qualsevol moment. Vam estar pendents de la derrota fins al final i ells són qui van estar més a prop de la victòria. Ens ho hem de prendre com un avís."

Final oberta

"Estem a la final perquè ens ho hem guanyat no perquè ens hagi caigut del cel. Hem d'aprofitar l'oportunitat, només un dels dos pot ser campió. Hem de tenir present que també la podem perdre, pot passar qualsevol cosa. Tenen molts recursos i no sé què pot passar. No podem pensar que ja hem guanyat abans de jugar."

Possible sanció per la xiulada a l'himne

"No crec que passi res. Com més se'n parla més s'infla. Nosaltres volem guanyar la final i això no és cosa nostra."

Passar pàgina a l'eliminació de Champions

"Després d'una derrota important, tenim una oportunitat important per tancar el desencant de la Champions."

Ivan Rakitic

Final contra el Sevilla

"Tenim el primer títol a l'abast. Serà una final i juguem contra un dels millors equips de la Lliga. Hem de fer el millor partit possible. Tenim moltes ganes d'aconseguir una Copa més. Volem fer un bon partit i mostrar als culers que l'equip està bé."

El doblet

"Per aconseguir un doblet s'han de guanyar dos títols i demà tenim el primer. L'espina de la Champions quedarà sí o sí. Acabar la temporada amb un doblet seria un gran èxit."

Possible adeu d'Iniesta

"No recordo que l'Andrés hagi dit que se'n va. Decideixi el que decideixi, jo li donaré suport com a amic seu. Ell és part de l'escut i hem de respectar-lo."

ARXIVAT A:
Final Copa 2018Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut