Rakitc i Luis Enrique, abraçats després de guanyar la Champions a Berlín (Reuters)
Barça

Rakitic: "Si Luis Enrique em demana que em tiri d'un pont, ho faré"

Ivan Rakitic, que ha perdut minuts en aquest tram de temporada, ha mostrat el seu agraïment a l'asturià en una entrevista a "France Football"

Marc BéjarActualitzat

La fidelitat de Rakitic a Luis Enrique sembla no tenir límits. Tot i que en les últimes setmanes el migcampista ha perdut protagonisme, el croat ha evidenciat, una vegada més, el seu agraïment cap al tècnic. "Si m'hagués de tirar per un pont perquè ell m'ho demana ho faria sense dubtar", ha expressat en una entrevista a la revista francesa "France Football". El blaugrana no oblida els seus inicis al Barça, quan l'asturià va donar-li confiança i el va convertir en un fix en l'onze inicial. "M'ha ajudat molt", recordant que va ser ell qui va demanar el seu fitxatge.

Rakitic ha volgut sortir al pas dels rumors que apunten a una possible sortida del Barça, reconeixent que al llarg de la temporada "hi ha alts i baixos", però que treballarà per revertir la situació que viu actualment. El jugador, de 28 anys, no es conforma i espera tornar a ser protagonista en la consecució de nous títols aquesta temporada. En una nova mostra d'altruisme, admet que per triomfar "s'ha de saber deixar l'ego en una banda i posar-se al servei del col·lectiu".

El barcelonista ha deixat clara la seva prioritat. "Vull que l'entrenador sàpiga que si necessita posar-me de porter o de lateral esquerre ho faré", en un tram de temporada en què acumula quatre partits consecutius sense ser titular en Lliga. Tot i això, queda clar que Rakitic continua sent fidel a Luis Enrique.

 

Anar al contingut