Rakitic celebra un gol aquesta temporada (REUTERS)
Barça

Rakitic: "No és casualitat que hàgim arribat al final de temporada en el millor moment"

El migcampista croat del Barça assegura, en una entrevista a FIFA.com, que afronten la final de la Champions amb molta tranquil·litat per la feina feta fins ara, però que per la ment de l'equip blaugrana només passa la victòria

Actualitzat

El migcampista croat Ivan Rakitic assegura que "s'ha de gaudir del Barça" i considera que, davant de la final de la Champions de dissabte que ve a Berlín contra la Juventus, per la ment dels futbolistes blaugrana "només passa el triomf". En unes declaracions a FIFA.com, Rakitic, que va ser fitxat l'estiu passat procedent del Sevilla, insisteix que al Barça "cal arribar-hi amb un somriure i sortir-ne amb un de més gran".

"Tot el que tenim en aquest club és increïble: els millors futbolistes del món, una afició de primera, instal·lacions boníssimes. Les temporades són llargues i és normal que hi hagi alts i baixos. Era important mantenir la tranquil·litat i la confiança, i no és casualitat que hàgim arribat al final de la temporada en el millor moment", ha dit.

Amb vista en la final de Berlín, Rakitic assegura que l'afronta "amb tota tranquil·litat" i insisteix que l'equip ha treballat per guanyar-la. "Coneixem bé la Juve i la respectem moltíssim, però no passa res més per la nostra ment que el triomf. És una final i som el Barcelona. No podem pensar diferent!", ha comentat. Rakitic també assegura que tota la feina feta permet al Barça afrontar la final "amb molta calma", explica que fins ara "ha sortit tot bé" i espera que res no canviï. "L'emoció ja es desbordarà amb la copa a la mà, abans cal jugar el partit", ha indicat.

Titular en 50 dels 59 partits disputats per l'equip de Luis Enrique, Rakitic ha comentat que no volia crear-se massa expectatives quan va fitxar pel Barça. "El meu plantejament era no somiar, sinó viure la meva experiència aquí. Però tenia molt clar que la regularitat també es guanya. A Sevilla ho vaig jugar tot i aquesta ha estat la meva actitud sempre: serrar les dents i estar preparat en el moment que se'm necessiti. Per això treballo i per això visc", ha insistit.

Anar al contingut