Rafinha, en una imatge d'arxiu
Barça

Rafinha obre la porta de sortida del Barça: "El meu futur està obert"

El jugador blaugrana assegura que només pensa a recuperar-se de la seva lesió. "Després ja es veurà el que passa", indica

Actualitzat

La competitivitat al mig del camp del Barça la pròxima temporada pot ser intensa, si més no pel que fa a la quantitat d'efectius. El club busca un jugador de primer ordre per a la medul·lar, i a més, la presumible incorporació d'un lateral dret tornarà Sergi Roberto a la demarcació d'interior. A més, des del filial puja demanant minuts Carles Aleñà. Si no surt cap dels actuals integrants, hi pot haver fins a 10 jugadors per tres llocs.

Això fa que els minuts estiguin cars, i amb un Mundial en perspectiva hi ha jugadors que potser es repensen el seu paper. Si recentment Denis Suárez va comentar que ell es queda al club "sí o sí", altres no ho tenen tan clar.

És el cas de Rafinha, que ha deixat la porta de sortida mig oberta. "Només Déu sap el que passarà, el meu futur està obert. Jo sóc jugador del Barça i el més important ara és recuperar-me de la lesió de menisc. Després ja es veurà què passa", ha comentat l'hispanobrasiler.   

Anar al contingut