Rafinha busca més minuts en un altre equip
Barça

Rafinha negocia la seva cessió al Betis fins a final de temporada

El seu pare i representant, Mazinho, és a Sevilla per negociar la seva incorporació al conjunt verd-i-blanc, que està interessat en els serveis del migcampista brasiler

Actualitzat

El Barça ha reactivat l'operació sortida quan falten pocs dies per al tancament del mercat. Rafinha, un dels jugadors que busca més protagonisme, podria acabar cedit al Betis, segons ha avançat RAC1. El seu pare i representant, Mazinho, és a Sevilla per negociar la seva incorporació al conjunt verd-i-blanc, que està interessat en els serveis del migcampista brasiler després de debutar a la Lliga amb una inesperada derrota a casa contra el Llevant (0-3).

Tot i fer una bona pretemporada amb golàs inclòs contra el Boca Juniors al Trofeu Joan Gamper i malgrat que Ernesto Valverde ha deixat clar que compta amb ell per a aquesta temporada, Rafinha vol disputar més minuts dels que pot tenir al Barça. Després de la seva cessió a l'Inter de Milà el curs passat, el petit dels germans Alcántara busca una sortida que li permeti tenir més protagonisme, ja que el conjunt italià no va fer efectiva una opció de compra xifrada en 35 milions d'euros.

Anar al contingut