Barça

Rafinha es quedarà al Barça si no arriba una oferta irrebutjable

El club blaugrana descarta la cessió de l'hispanobrasiler al Betis i li tanca la porta de sortida si no és que apareix una proposta de fitxatge ben remunerada

Jordi SunyerActualitzat

Tot i que en els últims dies hi ha hagut negociacions intenses entre Barça i Betis per Rafinha, el futur immediat de l'hispanobrasiler apunta cada vegada més al Camp Nou. Entre els dos clubs no hi ha hagut entesa: el Betis volia una cessió i el Barça demanava un traspàs, i no s'ha aconseguit trobar un punt d'acord.

El fet que Rafinha hagi fet una pretemporada notable ha acabat decantant la balança. Ernesto Valverde, tècnic blaugrana, ja ha declarat públicament en més d'una ocasió que estaria encantat de seguir comptant amb el petit dels Alcántara.

El jugador, per la seva banda, no s'ha mostrat tan decidit: amb 25 anys, Rafinha prioritza poder jugar amb regularitat i sap que les places de titular al Barça van molt cares. No oblida que ha hagut de marxar dues vegades cedit per tenir minuts.

El Barça, que a principi de l'estiu tenia coll avall que traspassaria Rafinha a l'Inter –en el seu moment es va arribar a parlar fins i tot que la cessió a l'equip milanès incloïa la compra obligatòria– dona per tancades les negociacions amb el Betis i no es planteja cedir el jugador: només el deixaria sortir si hi hagués una oferta irrebutjable en forma de traspàs. Si no, Rafinha serà un més per a Valverde. Almenys fins al desembre.        

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut