Cop a dues mans de Nadal davant Thiem a Montecarlo (EFE)
Cop a dues mans de Nadal davant Thiem a Montecarlo (EFE)
Tenis

Rafael Nadal supera Dominic Thiem i arriba als quarts de final del torneig de Montecarlo

El tenista balear ha superat el seu botxí al torneig de Buenos Aires per seguir endavant en un Master 1000 que ha guanyat 8 vegades. Granollers també es planta als quarts de final després de superar el belga Goffin.

Actualitzat
Rafael Nadal s'ha classificat per als quarts de final del Master 1000 de Montecarlo en superar l'austríac Dominic Thiem en dos sets (7-5, 6-3), en un partit que ha durat poc més de 2 hores. El manacorí s'ha revenjat així del jugador que fa 2 mesos el va derrotar a les semifinals del torneig de Buenos Aires.

El de Manacor, que intenta guanyar per novena vegada a Montecarlo (va guanyar els altres 8 de forma consecutiva a partir del 2005), ha patit molt per mantenir el seu servei davant un rival que no ha estat encertat en els punts de trencament. El seu rival en quarts serà el suís Stanislas Wawrinka.

Granollers, a quarts després de tres anys

El català Marcel Granollers, que ha superat Goffin en dos sets (7-6 i 6-4), trenca la ratxa de tres anys sense classificar-se per als quarts de final d'un Masters 1000. Curiosament, va entrar al Masters de Montecarlo substituint David Ferrer, per una lesió al soli.
És la primera vegada que un jugador repescat a Montecarlo supera els vuitens de final. Ara, el seu rival serà el francès Gael Monfils.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut