Tenis

Rafael Nadal s'estrenarà a Roland Garros amb el suec Robin Soderling

Rafael Nadal, guanyador l'any passat de Roland Garros i cap de sèrie número 2 aquest any, debutarà a París contra el suec Robin Soderling, 49 del món, segons el sorteig celebrat avui, que ha estat més benèvol amb el mallorquí que amb la resta de jugadors espanyols. El defensor del títol ha vist com el sorteig, per primera vegada informatitzat, l'ha aparellat amb un jugador jove i amb progressió en el seu debut. A més, en segona ronda es trobaria un jugador procedent de la fase de classificació i només s'enfrontaria amb un rival de pes a quarts de final, en què la teoria situa l'australià Lleyton Hewitt, favorit número 14.

Actualitzat

Soderling, amb el qual Nadal no ha jugat mai, ha guanyat cinc partits en terra batuda aquesta temporada, en què ha disputat tres tornejos sobre aquesta superfície, a més d'una eliminatòria de Copa Davis, on va perdre el seu únic partit contra l'argentí David Nalbandian.

Una mica més complicat tindrà el seu camí a la final el suís Roger Federer, favorit número 1, que començarà la seva participació davant el francès Arnaud Clément, 56 del món, que gaudirà del suport del públic. En uns hipotètics vuitens de final es trobaria amb l'alemany Nicolas Kieffer, 13 cap de sèrie, no sense abans haver-se desfet del xilè Nicolás Massu, que juga bé sobre terra batuda.

Tommy Robredo s'enfrontarà amb el txec Tomas Zib, 106 del món, i no es trobaria amb Federer fins als quarts de final.

Anar al contingut