Nadal celebra la seva classificació a vuitens (EFE)
Tenis

Rafael Nadal pateix per passar a vuitens de l'Open dels Estats Units

El manacorí ha hagut d'aplicar-se per passar de ronda, en què jugarà amb Dolgopólov; Roger Federer ha superat Feliciano López en tres sets

Actualitzat

Rafael Nadal s'ha classificat aquesta matinada per als vuitens de final de l'Open dels Estats Units en derrotar l'argentí Leonardo Mayer en quatre sets. El mallorquí ha patit només en el primer (6-7 (3)), que s'ha decidit al desempat i a favor de Mayer. Però a partir d'aquí, Nadal s'ha mostrat molt més segur des del fons de la pista i ha guanyat els tres sets següents per 6 a 3, 6 a 1 i 6 a 3. En ocasions amb cops magistrals com aquest.  Ara, el pròxim rival del manacorí serà Aleksandr Dolgopólov.

Feliciano, eliminat

També continua en competició Roger Federer que ha superat Feliciano López en tres sets. Els dos primers amb prou facilitat. Un doble 6 a 3 que ha donat pas a un tercer set molt més disputat en què el de Toledo ha fet un joc més agressiu. Tot i això, Federer l'ha guanyat per 7 a 5 i s'ha classificat per a uns vuitens de final en què s'enfrontarà a l'alemany Philipp Kohlschreiber.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut