Tenis

Rafael Nadal i Novak Djokovic es disputaran el títol del torneig de tenis de Miami

Els dos primers jugadors de l'ATP repetiran la final del Torneig d'Indian Wells. El mallorquí ha fet un autèntic partidàs, en semifinals, contra Roger Federer, a qui ha derrotat per 6 a 3 i 6 a 2. Nadal ha solucionat el duel per la via ràpida, en una mica menys d'una hora i 20 minuts. És la quinzena vegada que aconsegueix derrotar el tenista suís en els 23 enfrontaments directes que han tingut. Per la seva banda, Djokovic va superar el nord-americà Mardy Fish (6-3, 6-1). Tots dos es tornaran a veure en una nova final, en una superfície on el serbi té un percentatge més alt de victòries.

Actualitzat
Rafael Nadal va derrotar el suís Roger Federer (6-3 i 6-2) amb les mateixes armes que, segons ha explicat, espera desplegar en la final d'aquest diumenge contra el serbi Novak Djokovic. El manacorí considera claus l'efectivitat en el servei i l'agressivitat que va mostrar en el seu matx contra Federer. Nadal, l'actual número u mundial, jugarà la tercera final de la seva carrera a Miami.

El manacorí es va mostrar molt satistef del seu joc. "En el primer set especialment crec que vaig jugar molt bé", ha declarat. Djokovic i Nadal repetiran la final de la setmana passada a Indian Wells, i en plenitud de facultats Nadal afrontarà el seu pròxim repte davant Djokovic, el número dos del món.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut