Nadal, en un moment del matx davant Carreño (EFE)
Nadal, en un moment del matx davant Carreño (EFE)
Tenis

Rafael Nadal i David Ferrer debuten amb victòria a l'Obert de Rio de Janeiro

Els dos tenistes han passat a vuitens en una jornada marcada per les fortes pluges que han provocat l'aturada durant una hora del partit de Nadal i l'endarreriment d'altres

Actualitzat

Rafa Nadal i David Ferrer, els dos últims campions de l'Obert de Rio de Janeiro i gran favorits de la present edició, han debutat amb victòria en el torneig brasiler. Nadal ha derrotat en dos sets (6-1, 6-4) l'asturià Pablo Carreño. El matx ha estat aturat una hora a causa de la pluja en acabar el primer set. Tot i que no ha deixat de ploure, el duel s'ha reprès quan l'aigua ha deixat de caure amb intensitat. Dijous el de Manacor jugarà en vuitens contra el murcià Nicolás Almagro.

David Ferrer, l'actual defensor del títol brasiler, ha patit més del previst per superar el xilè Nicolás Jarry en dos sets (6-3, 7-6). En la segona mànega el de Xàvia ha hagut d'aixecar 5 punts de set en contra per poder forçar el desempat. El seu rival en vuitens serà el barceloní Albert Ramos, classificat per l'abandonament del serbi Dusan Lajovic.

Anar al contingut