Rafael Nadal ha inaugurat l'espai "Sport Xperience" a Manacor (EFE)
Tenis

Rafael Nadal: "Espero poder arribar ben preparat als Jocs de Rio"

El tenista balear s'ha mostrat optimista en el procés de recuperació de la lesió de canell durant la inauguració de l'espai "Sport Xperience" a Manacor

Actualitzat

Rafael Nadal ha expressat aquest dimecres, a Manacor, la seva il·lusió per participar en els Jocs Olímpics i ha afirmat que espera arribar a Rio de Janeiro "ben preparat". "Espero anar cada dia una miqueta a més i poder arribar a Rio ben preparat, encara que com sempre dic, segur no hi ha res en aquesta vida", ha explicat.
   
Nadal s'ha mostrat optimista en el procés de recuperació de la lesió de canell, que li ha impedit acudir al Masters 1.000 de Toronto. "Em trobo bé, treballant i en un procés de recuperació", ha afegit el tenista manacorí.

Abans de la cita olímpica, el tenista balear ha inaugurat a Manacor un espai anomenat "Sport Xperience", promogut per ell mateix, on es mostren els seus principals títols, però també altres peces de col·leccionista que li han regalat esportistes del nivell de Pau Gasol, Michael Jordan, Leo Messi, Cristiano Ronaldo i Alberto Contador.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut