Rafael Nadal aixeca els braços victoriós a Hamburg (EFE)
Rafael Nadal aixeca els braços victoriós a Hamburg (EFE)
Tenis

Rafael Nadal es proclama campió del torneig d'Hamburg en superar en la final Fabio Fognini

Nadal s'ha retrobat amb el triomf a Hamburg, en un partit intens que li ha provocat rampes a la cama dreta

Actualitzat

Rafael Nadal ha derrotat l'italià Fabio Fognini a la final del torneig d'Hamburg amb un doble 7-5, en un intens matx de poc més de dues hores i mitja. El manacorí ha obtingut a més la seva revenja personal davant un rival que l'havia derrotat dues vegades aquest any, a les semifinals del torneig de Rio de Janeiro i en els vuitens de l'Open Banc Sabadell de Barcelona.

Fognini no ha posat fàcil el triomf a Nadal, alternant forts cops des del fons de la pista amb deixades ajustades a la xarxa. Després d'apuntar-se el primer set, l'antic número 1 del món dominava el segon per 3 jocs a 1. L'italià, però, ha aconseguit recuperar el seu servei i fins i tot posar-se al davant. Nadal s'ha mantingut ferm per acabar sumant el seu tercer títol d'aquest 2015 i el 67 de la seva carrera (47 en terra batuda).

Nadal ha acabat tan esgotat el duel que ha hagut de tallar el seu discurs d'agraïment per una rampa a la cama dreta. Sense deixar anar el micròfon, el tenista ha començat a fer estiraments davant la sorpresa i les rialles dels espectadors. Durant la semifinal contra Andreas Seppi, el guanyador a Hamburg ja va haver de demanar assistència mèdica per unes molèsties al pit.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut