Rafael Nadal s'ha classificat per als vuitens de final, on espera Alexander Zverev (Reuters)
Tenis

Rafael Nadal es classifica per als vuitens de final de Montecarlo després de superar Kyle Edmund en tres sets (6-0, 5-7 i 6-3)

Al mallorquí se li ha complicat un partit que semblava encarrilat després d'un primer set en blanc i ha necessitat el tercer per tornar a mostrar la superioritat davant del jove tenista britànic. L'alemany Zverev, número 20 del rànquing ATP, serà el pròxim rival

Actualitzat

Rafael Nadal ja està als vuitens de final al Masters 1000 de Montecarlo després de superar, amb més dificultats de les previstes, el tenista britànic Kyle Edmund, número 45 del món. Nadal ha necessitat poc menys de dues hores i mitja i tres sets (6-0, 5-7, 6-3) per desfer-se del jove tenista. El mallorquí ha començat molt bé i ha aconseguit deixar en blanc Edmund, però en el segon set se li ha complicat el servei. Ara l'espera un partit força complicat, i és que Nadal s'enfrontarà a una de les joves promeses del tenis mundial, l'alemany Alexander Zverev, que s'ha desfet de Feliciano López.

Albert Ramos també és a vuitens

Albert Ramos s'ha imposat a l'argentí Carlos Berlocq i s'ha classificat per als vuitens de final del Masters 1000 de Montecarlo. El tenista barceloní no ho ha tingut gens complicat i tan sols ha necessitat dos sets, 6-2 i 6-2, i una hora i vint minuts per passar ronda.

Això sí, el pas als quarts de final no serà tan plàcid i és que Ramos es veurà les cares, ni més ni menys, que amb el número 1 del món, Andy Murray, que s'ha desfet de Gilles Muller (7-5 i 7-5).

 

 

Anar al contingut