Nadal durant el partit contra Troicki a Xangai (Reuters)
Nadal durant el partit contra Troicki a Xangai (Reuters)
Tenis

Rafael Nadal dóna per tancada la temporada i renuncia a seguir lluitant per classificar-se per a la Copa Masters

El tenista balear prefereix deixar de competir ara per recuperar-se dels problemes al canell esquerre i afrontar la propera temporada amb més garanties

Actualitzat

Rafael Nadal ha decidit tancar aquesta temporada i no tornarà a jugar fins la propera. Nadal aprofitarà el temps per recuperar-se dels problemes al canell esquerre que arrossegava des del torneig de Madrid i el que van obligar a retirar-se a Roland Garrós. El tenista va voler accelerar la seva recuperació per poder participar als Jocs de Rio, i això a la llarga ha agreujat la lesió.

Després de la seva eliminació en el debut al torneig de Xangai davant Viktor Troicki, l'últim partit del curs que ha disputat, el manacorí s'havia de jugar la seva presència a la Copa Màsters en els torneigs de Basilea i París-Bercy, compromisos que han quedat cancel·lats.

El ara número 6 del món podria reaparèixer la primera setmana del 2017, en el torneig de Doha que obre el calendari. Nadal tanca la temporada 2016 amb dues victòries (Montecarlo i Barcelona), 39 partits guanyats i 14 de perduts.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut