Tenis

Rafael Nadal derrota el serbi Viktor Troicki i es classifica per a la final del Torneig de Tòquio

El número u del món, Rafael Nadal, s'enfrontarà al francès Gaël Monfils a la final del torneig de tenis de Tòquio, després d'un complicat partit contra el serbi Viktor Troicki, que el de Manacor ha guanyat en tres ajustats sets (7-6, 4-6 i 7-6). El partit s'ha resolt en un tercer set, que Nadal ha guanyat al "tie-break" per nou a set, després de 2 hores i 38 minuts. El tenista mallorquí disputarà demà diumenge el seu primer títol a Tòquio al francès Monfils, cinquè cap de sèrie. Gaël Monfils ha derrotat en semifinals el txec Radek Stepánek per un doble 6-3 en 1 hora i 9 minuts després d'haver eliminat en quarts el segon favorit, el nord-americà Andy Roddick.

Actualitzat
Per la seva banda, David Ferrer jugarà la final del Torneig de Pequín després de derrotar Ivan Ljubicic per 6-4, 4-6 i 6-4. El seu rival a la final serà el serbi Novak Djokovic, que ha derrotat el nord-americà John Isner per 7-6 i 6-2. Ferrer lluitarà pel segon títol de la temporada i el novè de la seva carrera, a la recerca dels 500 punts, que, en cas de guanyar, li podrien donar la classificació per al Masters de Londres, on jugaran els vuit millors classificats de l'ATP. Precisament el seu rival de demà, Djokovic, és un dels jugadors ja classificats per a Londres, juntament amb Rafael Nadal i el suís Roger Federer.

Victòria de la nova número u

La nova i flamant líder del rànquing de la WTA, Caroline Wozniacki, s'ha classificat per a la final de Pequín després de derrotar la israeliana Shahar Peer per 7-5 i 6-2. La danesa, que va imposar-se a l'Open de Tòquio la setmana passada, s'enfrontarà ara a la capital xinesa a Vera Zvonareva amb el títol en joc. La russa s'ha desfet de la xinesa Na Li per un doble 6-3.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut