Nadal continuarà sent el número 1 (EFE)
Tenis

Rafael Nadal continua arrasant i s'assegura el número 1 amb la victòria davant de Miñaur

El manacorí no ha tingut pietat del seu rival, Alex de Miñaur, a qui ha vençut per un contundent 6-1, 6-2, i 6-4

Rafael Nadal no ha tingut rival a l'altra banda de la xarxa. El tenista manacorí ha vençut l'australià Alex de Miñaur amb un contundent 6-1, 6-2, i 6-4 en dues hores i dos minuts. Una victòria que, a banda de classificar Nadal per als vuitens de final del torneig de Wimbledon, li assegura la continuïtat al capdavant de la classificació mundial.

El partit ha recordat la gran exhibició que fa un any, i en la mateixa pista central, Nadal va proporcionar en derrotar el rus Karen Khatxanov per 6-1 6-4 7-6 (3), victòria amb la qual va afrontar després amb grans esperances el duel amb el luxemburguès Gilles Muller, el seu botxí a vuitens.

El de Manacor ha jugat a plaer, manant en tot moment sobre la pista de Wimbledon. Nadal s'enfrontarà a vuitens contra el guanyador del duel entre l'italià Fabio Fognini i el txec Jiri Vesely.

També s'ha classificat per als vuitens l'argentí Juan Martín del Potro, que com Nadal continua sense cedir un set, després de superar el francès Benoit Paire per 6-4, 7-6 (4) i 6-3, i el canadenc Milos Raonic, que va finalitzar el seu partit contra l'austríac Denis Novak, finalista el 2016, suspès divendres per falta de llum, per 7-6 (5), 4-6, 7-5 i 6-2.

Per últim, el serbi Novak Djokovic també ha accedit als vuitens de final en desfer-se d'una de les esperances locals, l'anglès Kyle Edmund. El britànic s'ha imposat en el primer set per 6-4, però Djokovic ha reaccionat i s'ha acabat emportant la victòria guanyant els tres següents per 6-3, 6-2 i 6-4. El pròxim rival del serbi serà el rus Khatxanov.

Carla Suárez cau davant Belinda Bencic

La suïssa Belinda Bencic ha derrotat Carla Suárez (27a favorita), per 6-1 i 7-6 (3) en 85 minuts de partit a la tercera ronda de Wimbledon. Suárez era l'última i l'única de les quatre espanyoles que havien arribat a la tercera ronda d'aquesta edició, però aquest dissabte no ha pogut fer res davant la suïssa.

La jugadora canària havia vençut Bencic a Sttugart sobre terra batuda fa tres anys, però sobre herba la suïssa ha estat més contundent. La tenista canària s'ha quedat a un pas d'arribar als vuitens de Wimbledon per tercera vegada en la seva carrera.

Més sorpreses a Wimbledon

La jugadora xinesa Taipei seu-Wei Hsieh ha destronat la romanesa Simona Halep, número 1 del món (3-6, 6-4 i 7-5), i ha deixat la txeca Karolina Pliskova com a única Top 10 en el quadre de Wimbledon. El clàssic torneig perd, així, una de les dues úniques tenistes del Top 10 que quedaven en el quadre.