Rafael Entrena va ser el convidat del "Hat-trick" Espanyol.
Espanyol

Rafael Entrena reconeix que l'Espanyol possiblement haurà de vendre algun jugador a l'estiu

L'Espanyol ha reconegut a través del seu portaveu, Rafael Entrena, que "davant la situació econòmica del club no podem obviar la possibilitat de traspassar jugadors aquest estiu", encara que també ha apuntat que en cap cas no es "malvendran" les peces més cobejades de l'actual plantilla.

Actualitzat
L'Espanyol ha reconegut a través del seu portaveu, Rafael Entrena, que "davant la situació econòmica del club no podem obviar la possibilitat de traspassar jugadors aquest estiu", encara que també va apuntar que en cap cas no es "malvendran" les peces més cobejades de l'actual plantilla.
  
Entrena va afirmar que, en totes les decisions respecte de la configuració de la plantilla per a la temporada que ve, la parcel·la esportiva hi tindrà un pes decisiu. "Les vendes dependran del que ens demanin els tècnics i que hi hagi una oferta en condicions", va explicar en declaracions al programa "Hat-trick Espanyol" del canal Esport3.
  
Pel que fa al futur de l'entrenador, Javier Aguirre, Entrena va apuntar que el Consell d'Administració "no ha parlat d'aquest tema ni hi ha fet cap pronunciament". El tècnic mexicà acaba contracte aquesta temporada i la responsabilitat de valorar el seu futur "és de la direcció esportiva i del conseller responsable d'aquesta àrea".
Anar al contingut