Nadal, exultant després de batre Monfils (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal supera Gaël Monfils i ja és als quarts de final de l'Open d'Austràlia

El tenista mallorquí ofereix la seva millor versió per doblegar el francès Monfils i s'enfrontarà amb Raonic per un lloc en les semifinals

Actualitzat

Rafa Nadal s'ha classificat per als quarts de final de l'Open d'Austràlia després d'eliminar Gaël Monfils en quatre sets: 6-3, 6-3, 4-6 i 6-4. El tenista mallorquí s'enfrontarà per un lloc en les semifinals amb el canadenc Milos Raonic, que ha eliminat Roberto Bautista.

El tenista castellonenc potser ha acusat el desgast que va rebre per eliminar en la ronda precedent David Ferrer en un duel que va durar més de quatre hores. El duel davant Raonic ha començat igualat, però, finalment, Raonic, número 3 de l'ATP, ha acabat inclinant la balança a favor seu: (7-6, 3-6, 6-4 i 6-1).

Dobles amb accent català

El català Marcel Granollers, fent parella amb el croat Ivan Dodig, s'ha classificat per als quarts de final de l'Open d'Austràlia de tenis. Granollers i Dodig s'han imposat a la parella formada pel polonès Lukasz Kubot i el brasiler Marcelo Melo en dos igualadíssims sets: 7-6 (7-5) i 7-6 (7-5).

La parella Granollers-Dodig mesurarà les forces en els quarts de final amb la parella més premiada del circuit, la formada pels germans nord-americans Mike i Bob Bryan.

Anar al contingut