Rafa Nadal ha superat Fabio Fognini a la semifinal de l'Open de Miami (EFE)
Tenis

Rafa Nadal supera Fabio Fognini i jugarà contra Federer la final de l'Open de Miami

Després de perdre les finals de l'Open d'Austràlia i d'Acapulco, el manacorí espera aixecar el primer títol de la temporada

Actualitzat

Rafa Nadal s'ha classificat per a la final del Màsters 1.000 de Miami després de superar amb comoditat Fabio Fognini per 6-1 i 7-5.

El tenista manacorí tan sols ha necessitat 1 hora i 45 minuts per imposar-se a l'italià i ara ja espera rival, que sortirà del guanyador de l'altra semifinal, que es jugarà aquesta matinada, entre Nick Kyrgios i Roger Federer. Si el tenista suís s'imposa, es reeditarà la final de l'Open d'Austràlia d'enguany i Nadal tindrà l'ocasió de prendre's la revenja del seu amic i rival.

Final número 23

Roger Federer serà el rival de Nadal aquest diumenge després que en la segona semifinal ha derrotat Nick Kyrgios en un intens partit que s'ha resolt amb tres desempats, 7-6 (9), 6-7 (9) i 7-6 (5), en més de tres hores.

El suís s'ha vist obligat a un esforç enorme, però tot just s'ha acabat el partit, ha assegurat que tindrà prou temps per recuperar-se abans de la final de diumenge, que serà la 23a entre el dos ex-número u del món.

Anar al contingut