Rafa Nadal, 10 vegades guanyador del Masters 1000 de Montecarlo (EFE)
Rafa Nadal, 10 vegades guanyador del Masters 1000 de Montecarlo (EFE)
Tenis

Rafa Nadal supera Albert Ramos a la final i guanya per desena vegada el Masters 1000 de Montecarlo

El tenista de Manacor ha estat el primer a sumar 10 victòries en un mateix torneig del circuit professional

Actualitzat

Rafa Nadal ha guanyat per desena vegada el Masters 1000 de Montecarlo després de superar a la final el mataroní Albert Ramos. El matx s'ha resolt en dos sets (6-1, 6-3) en només 76 minuts. Cap altra jugador en l'Era Open havia guanyat un mateix torneig 10 vegades fins aquest diumenge.

El de Manacor ha jugat el seu millor tenis de la setmana. Al davant, Ramos ha notat el cansament dels seus tres partits previs a 3 sets. Ha rebut assistència del fisioterapeuta per un problema a la part alta de la cuixa dreta i ha hagut de prendre pastilles per calmar el dolor.

Aquest és el 50 títol sobre terra batuda de Nadal i ha trencat l'empat amb l'argentí Guillermo Vilas. És també el 29 Masters 1000 del seu palmarès, i s'ha acostat als 30 del serbi Novak Djokovic.

Aquesta temporada, Nadal pot seguir fent història, ja que també podria guanyar per desena vegada els torneigs de Barcelona Open Banc Sabadell i Roland Garros.

En la final de dobles l'indi Rohan Bopanna i l'uruguaià Pablo Cuevas han guanyat el català Marc López i el seu company de dobles, el tenista de Toledo Feliciano López, en un matx que s'ha resolt en 3 sets (3-6, 6-3 i 10-4).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut