Nadal, durant la roda de premsa al RCT Barcelona (EFE)
Tenis

Rafa Nadal: "Que jugui Djokovic és una notícia molt bona per a Barcelona"

Avui comença el Barcelona Open Banc de Sabadell amb el millor cartell de la història del torneig, amb 4 "top 10", a més de Kei Nishikori i la incorporació d'última hora de Novak Djokovic. Un cartell on destaca un any més Rafa Nadal, que hi arriba en plena forma després de guanyar ahir el seu onzè Masters 1000 de Montecarlo.

Actualitzat

Aquest dilluns ha començat el Barcelona Open Banc de Sabadell amb el millor cartell de la història del torneig. Amb 4 "top 10", a més de Kei Nishikori i la incorporació d'última hora de Novak Djokovic.

Un cartell on destaca un any més Rafa Nadal, que hi arriba en plena forma després de guanyar ahir el seu onzè Masters 1000 de Montecarlo. A Barcelona també buscarà el seu onzè títol. Màxima expectació -com sempre- quan ha arribat, aquest matí, si bé no debutarà fins dimecres a les instal·lacions del Reial Club de Tenis Barcelona.

El tenista manacorí ha admès que la presència de Djokovic a Barcelona és una bona notícia per al torneig. "Novak és un dels millors de la història i que pugui venir aquí a jugar el Godó és una notícia molt bona per a Barcelona i per al torneig en si. Els espectadors i els amants del nostre esport ho agrairan. Suposo que per als seus rivals és una notícia dolenta, però per a tots els altres és la millor notícia possible".

ARXIVAT A:
Barcelona Open
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut