Tenis

Rafa Nadal pateix per superar Tim Smyczek a la segona ronda de l'Open d'Austràlia

Rafael Nadal continua endavant a l'Open d'Austràlia pels pèls. El mallorquí, actual número 3 del món, ha patit per superar el nord-americà Tim Smyczek, número 112 del rànquing ATP.

Actualitzat

Rafael Nadal continua endavant a l'Open d'Austràlia de tenis, el primer Grand Slam de la temporada, però li ha anat de ben poc. El tenista balear, que mai ha trobat el seu millor joc, ha hagut de recórrer al seu caràcter competitiu per aixecar un partit que se li havia complicat molt davant el nord-americà Tim Smyczek.

Nadal ha acabat imposant-se en cinc sets (6-2, 3-6, 6-7, 6-3 i 7-5) després de més de quatre hores de joc contra un rival que ha fet de la potència de servei la seva principal arma. L'israelià Dudi Sela serà el pròxim rival de Nadal, que ha admès al final del partit que ha tingut una deshidratació per problemes gàstrics.

Esport de cavallers

El partit ha deparat una imatge poc habitual. Ja en el cinquè set, Rafa Nadal ha realitzat un mal servei i s'ha queixat que els sorolls del public l'han molestat. Smyczek, que podria haver-se anotat el punt, ha demanat a Nadal que tornés a servir. El mallorquí ha lloat l'actitud del rival en la roda de premsa posterior i el nord-americà també: "L'han molestat clarament i era correcte que repetís el servei. En tota la vida mai ningú ha vist a Nadal robar un punt", ha dit.         

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut