Rafa Nadal, en una imatge recent (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal passa als vuitens de final de l'Open de Roma per la retirada de Nico Almagro

Nico Almagro, adversari del tenista mallorquí, s'ha hagut de retirar per lesió quan només s'havien jugat 24 minuts

Rafa Nadal ha accedit a la tercera ronda del Masters 1000 de Roma sense gaire desgast. El seu rival a la segona ronda, Nico Almagro, s'ha hagut de retirar quan només s'havien disputat tres jocs per problemes en el genoll esquerre.

Nadal havia començat fort  i manava en el marcador per 3-0 després de 24 minuts de joc quan el tenista murcià, després de ser atès, ha vist que no podia continuar jugant.

El tenista mallorquí, que aquesta setmana ha pujat fins al quart lloc del rànquing de l'ATP després de la seva victòria al Masters 1000 de Madrid, s'enfrontarà per un lloc en els quarts de final al nord-americà Jack Sock, botxí del txec Jiri Vesely. Nadal ha guanyat de forma consecutiva els tornejos de Montecarlo, Barcelona i Madrid, demostrant un gran estat de forma a les portes del torneig de Roland Garros, l'esdeveniment més important sobre terra batuda.