Tenis

Rafa Nadal passa als quarts de l'Open dels EUA, però Robredo cau eliminat

Rafael Nadal ja és a quarts de l'Open dels EUA, després de derrotar el txec Jiri Novak. El mallorquí ha guanyat en tres sets: 6-1, 7-6 i 6-4. Decepció, en canvi, per a Tommy Robredo, que ha caigut eliminat amb estrèpit en els vuitens de final. El d'Hostalric ha perdut contra el rus Mikhaïl Iuixni en només una hora i mitja de partit. Els parcials dels tres sets disputats ho diuen tot: 6-2, 6-0 i 6-1. Robredo ha estat desconegut.

Actualitzat

Qui també ha estat eliminat ha estat el botxí d'Agassi, Benjamin Becker, que ha caigut amb l'ídol local, Andy Roddick, en tres sets, per 6-3, 6-4 i 6-3. D'altra banda, l'australià Lleyton Hewitt ha guanyat també, però ha deixat escapar un avantatge de dos sets abans d'imposar-se per 6-4, 6-4, 4-6, 4-6 i 6-3 al francès Richard Gasquet en l'últim i maratonià partit de la vuitena jornada.

En categoria femenina, la cap de sèrie número 1, Amélie Mauresmo, ha derrotat Serena Williams. La jugadora francesa s'ha imposat a l'excampiona per 6-4, 0-6 i 6-2. També nova exhibició de la belga Justine Henin, segona cap de sèrie i guanyadora el 2003, que ha eliminat l'israeliana Shahar Peer en 50 minuts per 6-1 i 6-0. La sorpresa ha estat l'eliminació de la guanyadora de l'any passat, la russa Kuznetsova, davant la sèrbia Jelena Jankovic, que ha passat a quarts després d'imposar-se per 7-6, 6-3 i 6-2.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut