Robredo durant un moment del seu partit davant Raonic. (Foto: EFE)
Tenis

Rafa Nadal passa a quarts del torneig de Montecarlo ingressant en el club de les 300 victòries sobre terra batuda

Rafa Nadal s'ha classificat pels quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo després de derrotar en tercera ronda Andreas Seppi en dos sets (6-1, 6-3), en el seu triomf 300 sobre terra batuda. Tommy Robredo ha caigut en la tercera ronda davant el canadenc Milos Raonic en dos sets (6-4, 6-3).

Actualitzat

Rafa Nadal s'ha classificat pels quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo després de derrotar en tercera ronda Andreas Seppi en dos sets (6-1, 6-3), en un partit que ha durat una hora i 13 minuts. Ha estat la sisena vegada que tots dos tenistes s'han enfrontat, i la cinquena que ha guanyat Nadal.

Aquest ha estat el triomf número 300 del manacorí sobre terra batuda al llarg de la seva carrera esportiva. Només 11 jugadors han arribat a aquesta xifra en l'era Open. La seva primera victòria sobre aquesta superfície va ser el 2002 a Mallorca, amb 15 anys. Nadal encara està lluny, però dels 644 partits guanyats sobre terra de l'argentí Guillermo Vilas.

El rival de Nadal als quarts de la final serà David Ferrer. El de Xàbia ha eliminat el búlgar Dimitrov en dos sets, per 6-4 i 6-2.

Robredo, eliminat

Tommy Robredo ha caigut en la tercera ronda davant el canadenc Milos Raonic en dos sets (6-4, 6-3), després d'una hora i 13 minuts de partit. Raonic, cap de sèrie número 8, no ha estat encertat en primera instància amb el seu punt fort, el servei, ja que només ha sumat 7 punts directes gràcies a ell. Tot i això, ha dominat el 93% dels punts disputats sobre el seu primer servei (Robredo només s'ha apuntat 2 d'aquests punts). Aquest ha estat el segon enfrontament entre els dos tenistes. El primer va ser a l'abril de l'any passat, al torneig Barcelona Open Banc Sabadell (la fase prèvia de l'edició d'enguany comença aquest cap de setmana), i el triomf també va ser per al canadenc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut