Rafa Nadal, vigent campió de l'Open dels EUA (EFE)
Tenis

Rafa Nadal: "No veig Espanya sense Catalunya, almenys no m'agradaria veure-la"

El número u mundial ha assegurat en arribar a l'aeroport de Son Sant Joan a Palma que no veu "Espanya sense Catalunya", i que s'ha de "fer sentir a Catalunya que realment els volem"

Actualitzat

Rafael Nadal, recent campió de l'Open dels Estats Units, ha assegurat en arribar a l'aeroport de Son Sant Joan a Palma que no veu "Espanya sense Catalunya", i que s'ha de "fer sentir a Catalunya que realment els volem". Així ha respost l'actual número u del món en ser preguntat per les seves declaracions al diari "El Mundo", on en una entrevista a Nova York va afirmar que "allò de l'1 d'octubre no s'hauria de produir", perquè, des del seu punt de vista, "cadascú ha de respectar les lleis, i hi ha unes lleis que són les que són, i un no es pot saltar les lleis perquè vulgui saltar-se-les". "Jo no em puc saltar un semàfor en vermell perquè no em sembli correcte aquell semàfor. I els que pretenen això a Catalunya han d'entendre-ho", va afegir a Nova York.

Ja a Palma, Nadal ha reiterat la seva postura. "No veig Espanya sense Catalunya, almenys no m'agradaria veure-la. Entenc que junts som millors i més forts, no per separat, i tant de bo que així puguem seguir per sempre", ha dit. "Evidentment hi ha una situació límit i les coses s'han d'arreglar, i crec que s'ha de posar de les dues parts per arreglar-se", ha matisat el campió espanyol.

"Un no ha de prendre decisions unilaterals i des de l'altra part hem de fer sentir a Catalunya que realment els volem i que volem que siguin part del que són, que és Espanya", ha insistit.

Anar al contingut